VCA Basis NL - Opleiding en examen

Tickets

VCA Basis NL - Opleiding en examen

De ideale basisopleiding voor elke sector. De VCA basisopleiding bestaat uit de belangrijkste basisinzichten binnen preventie.

Op één dag een VCA basis certificaat behalen. Deze basisopleiding is ontworpen om op één dag zo veel mogelijk belangrijke basisconcepten aan te leren aan de cursist. Dit bewijst aan zowel werkgevers als opdrachtgevers dat de cursist beschikt over een sterke fundering op vlak van preventie.

Prevom is een officieel VCA-geregistreerd examencentrum. U krijgt na het slagen voor het examen dus een officieel certificaat dat eveneens wordt geregistreerd in het centraal diplomaregister. Op deze manier kan een werkgever/opdrachtgever eenvoudig bevetigen dat u in het bezit bent van een geldig certificaat.

Een lunch is steeds inbegrepen in de prijs: op de dag van de opleiding / het examen kan u uw voorkeur aangeven, zodat u 's middags kan genieten van uw favoriet broodje en een selectie dranken.

Lees hieronder de belangrijkste vragen door zodat u voorbereid naar het examencentrum komt!

Zijn inschrijvingen persoonlijk? 

Alle inschrijvingen zijn strikt persoonlijk en zijn dus niet overdraagbaar.

Deelname aan de opleiding en het examen kan dus enkel plaatsvinden door de persoon die initieel werd ingeschreven. Last-minute wissels zijn dus niet mogelijk, aangezien de inschrijvingen door ons op voorhand aangegeven moeten worden.

Breng ook steeds een (geldige) identiteitskaart mee naar het examen!

Om een geldig certificaat op te kunnen maken bij het slagen voor het examen hebben wij enkele persoonlijke gegevens nodig.

Onder andere uw (wettelijke) naam, uw geboorteplaats- en datum, ... worden gevraagd bij het maken van een boeking zodat u op de dag van het examen zonder zorgen en administratie kunt starten. Zorg er dus voor dat alle gevraagde informatie correct wordt ingevuld.  Deze gegevens worden conform de GDPR regelgeving enkel gebruikt voor het opmaken van de attesten, voor meer informatie hierover klik hier.

Dit kan absoluut - let er wel op dat alle gegevens worden doorgegeven.
Vul dus niet alleen de gegevens in van de persoon die de boeking maakt, maar van iedereen die deelneemt.

Zo voldoet Prevom aan alle voorwaarden om u van een geldig certificaat te voorzien wanneer u slaagt voor uw examen!  

Indien niet opdagen (no-show) of annulatie door de klant, blijft de inschrijvingskost/factuur verschuldigd.

Als u niet deelneemt aan het examen of opleiding, kan u eveneens géén certificaat/attest bekomen. Om een certificaat/attest te bekomen moet u uiteraard slagen voor het examen/interne proef. 

Wij proberen er uiteraard voor te zorgen dat er nooit een examen- of opleidingsmoment moet worden geannuleerd.

Mocht dit door uitzonderlijke redenen of extreme omstandigheden toch gebeuren (bv. wegens veranderde maatregelen) dan wordt u hier telefonisch en via mail van op de hoogte gesteld.

Het inschrijvingsgeld wordt in dit geval volledig terugbetaald, zonder enige bijkomende vergoeding bovenop het initieel bedrag dat u betaalde bij uw boeking.

Tickets

Datum & Tijd
donderdag 14 november 2024
08:00 16:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Prevom, Kantoor Rumst

Molenstraat 167
2840 Rumst
België
--Prevom, Kantoor Rumst--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Prevom bv

+32 3 369 72 73
info@prevom.be
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.